دات نت نیوک

اطلاع‌رسانی مجمع عمومی و انتخابات سندیکا

سیزدهمین مجمع عمومی عادی سالیانه سندیکای شرکت‎های تولیدکننده برق از ساعت ۹ صبح روز سه‌شنبه بیست‌‌ویکم خرداد ماه در محل سالن رودکی پژوهشگاه نیرو برگزار خواهد شد.
انتخاب اعضای هیات‌مدیره برای مدت سه سال و بازرسان اصلی و علی‌البدل سندیکا برای مدت یک سال در دستور کار این دوره از مجمع عمومی خواهد بود.
طبق اعلام قبلی دبیرخانه سندیکا به همراه داشتن معرفی‎نامه، کارت بازرگانی یا عضویت اتاق بازرگانی برای عموم شرکت‌کنندگان ملزومات شرکت در این دوره از انتخابات و مجمع عمومی سندیکا خواهد بود.
علاوه براین  تسویه حساب کامل حق عضویت تا پایان سال ۱۳۹۷ برای شرکت‌کنندگان و متقاضیان نامزدی در انتخابات هیات‌مدیره و بازرسان سندیکا الزامی خواهد بود. همچنین گفتنی است دیگر شرایط عضویت در هیات‌مدیره سندیکا در مواد ۲۲، ۲۳ و ۲۴ اساسنامه سندیکا و شرایط انتخاب بازرس در ماده ۴۳ این اساسنامه تبیین شده است.
ضمنا روابط عمومی سندیکا بدینوسیله ضمن دعوت از تمامی شرکت‌های عضو برای شرکت در این دوره از مجمع و انتخابات، آمادگی خود را برای تامین امکانات برابر برای معرفی نامزدها اعلام می‌دارد.

rating
  نظرات