• 1403/01/09

چهار هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار فاز دوم نیروگاه خرم‌آباد تامین شد

خرم‌آباد - ایرنا -استاندار لرستان گفت: چهار هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار مورد نیاز برای اجرای مرحله دوم نیروگاه گازی سیکل ترکیبی خرم‌آباد تامین شد.
سید موسی خادمی روز دوشنبه با اعلام این خبر افزود: در جلسه ای با حضور رییس بنیاد مستضعفان کشور، معاون وزیر نیرو و رییس شرکت گروه مپنا تفاهم نامه تامین اعتبار و ساخت فاز دوم نیروگاه گازی سیکل ترکیبی خرم آباد منعقد شد و تمامی تجهیزات مورد نیاز این مرحله ساخت داخل خواهد بود.
وی با اشاره به اینکه نیروگاه خرم‌آباد از پروژه های جهش تولید است اظهار داشت: بخش اول این پروژه با اعتبار بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان امسال به بهره برداری رسید. وی ادامه داد: تولید برق این نیروگاه در صورت تکمیل ۱۰۰۰ مگاوات خواهد بود در حالیکه نیاز استان به برق در زمینه صنعت، کشاورزی، خدمات و مصارف خانگی ۶۰۰ مگاوات است و با توجه به وصل نیروگاه خرم‌آباد به شبکه سراسری کشور، مازاد تولید برق آن به سایر استان ها صادر خواهد شد.
استاندار لرستان خاطرنشان کرد: طبق تفاهم نامه منعقد شده تمامی تجهیزات مورد نیاز فاز دوم نیروگاه گازی سیکل ترکیبی خرم آباد ساخت داخل کشور و توسط شرکت گروه مپنا تولید و مراحل ساخت و تکمیل فاز دوم این طرح بر اساس تفاهم نامه بزودی آغاز می شود.
نیروگاه سیکل ترکیبی خرم آباد به عنوان بزرگترین نیروگاه استان لرستان با سرمایه گذاری ۳۱۰ میلیون یورویی بنیاد مستضعفان احداث شده است.
فاز اول این نیروگاه شامل ۲ واحد گازی است که هرکدام ظرفیتی معادل ۱۶۲ مگاوات دارند و با بهره برداری از این واحدها در خردادماه امسال ۳۲۴ مگاوات به توان تولید برق کشور افزوده شد.
فاز نخست این نیروگاه دارای یک واحد بخار با ظرفیت ۱۶۰ مگاوات است که این واحد نیز تا پایان سال به شبکه سراسری برق کشور متصل خواهد شد.