• 1403/02/01

اطلاع‌رسانی برگزاری مجمع عمومی و نشست هم‌اندیشی با اعضا

جلسه مجمع عمومی عادی سالیانه سندیکای شرکت‌های تولیدکننده برق راس ساعت 14:00 روز سه‌شنبه مورخ دهم تیر ماه سال جاری در سالن طبقه هشتم اتاق بازرگانی، صنایع معادن و کشاورزی ایران واقع در خیابان طالقانی، نبش موسوی (فرصت) برگزار می‌شود. همچنین در ادامه و از ساعت15:30 الی 17:00 نخستین جلسه هم‌اندیشی با اعضای سندیکا در سال جاری نیز تشکیل خواهد شد.
دبیرخانه سندیکا ضمن اعلام این مهم طی ارسال نامه‌هایی به شرکت‌های ‌عضو، از مدیران عامل و یا نمایندگان قانونی این شرکت‌ها برای حضور در این دو جلسه دعوت به عمل آورده و آگهی دعوت به مجمع نیز در روزنامه اطلاعات شماره 27583 مورخ 31/03/1399 به چاپ رسیده است.
در جلسه مجمع عمومی، به ترتیب پس از ارائه گزارش هیات‌مدیره در باره عملکرد سندیکا در سال 1398 و گزارش بازرس قانونی این تشکل در مورد عملکرد و صورت‌های مالی منتهی به پایان سال گذشته، بررسی و تصمیم‌گیری در خصوص گزارش‌های مذکور و بودجه پیشنهادی هیات‌مدیره برای سال جاری در دستور کار قرار دارد. در ادامه نیز، بازرس اصلی و علی‌البدل سندیکا برای سال مالی 1399 و روزنامه کثیرالانتشار برای درج آگهی‌های این تشکل با رای اعضا انتخاب خواهند شد.
همچنین در ادامه، جلسه هم‌اندیشی با اعضای سندیکا با محوریت موضوع «احکام دیوان عدالت اداری مرتبط با کسب‌وکار اعضا» برگزار خواهد شد.
لازم به ذکر است برای رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی، محل جلسات ذکرشده، در سالنی به ظرفیت130 نفر در نظر گرفته شده است و تعداد شرکت‌کنندگان حدود 60 نفر برآورد می‌شود.

اعضای محترم سندیکا می‌توانند برای دریافت متن کامل گزارش عملکرد و صورت‌های مالی منتهی به پایان سال 1398 به بخش دانلود از سایت سندیکا مراجعه فرمایند.