• 1403/01/09

بازدید رئیس سازمان بازرسی کل کشور از کارخانجات گروه مپنا
رئیس سازمان بازرسی کل کشور، از کارخانجات گروه مپنا بازدید کرد.

رئیس و معاونان و مدیران سازمان بازرسی کل کشور با حضور در کارخانجات گروه مپنا و بازدید از بخش‌های مختلف و سالن‌های ساخت و تولید تجهیزات نیروگاهی و نفت و گاز، از نزدیک با دستاوردها و توانمندی‌های موجود در این گروه آشنا شدند.
حجت‌الاسلام و المسلمین حسن درویشیان، صبح روز سه‌شنبه سوم تیر، با حضور در کارخانجات گروه مپنا و دیدار با مدیرعامل و جمعی از مدیران ارشد این گروه با فعالیت‌ها، حوزه‌های کسب و کار و دستاورهای فنی و مهندسی مپنا آشنا شد.
در نشست آغازین این بازدید، مدیرعامل گروه مپنا به تشریح ساختار، فعالیت‌ها و حوزه‌های کاری گروه پرداخت و دستاوردها،‌ توانمندی‌ها و وضعیت جاری مپنا و فرآیند تولیدات و اقدامات اجرایی مپنا را تشریح کرد.
عباس علی‌آبادی، گفت: مپنا امروز به عنوان یک شرکت پیشرو در صنعت نیروگاهی برای خلق تجهیزات اصلی شناخته می‌شود و در هر زمینه‌ای ورود نموده به موفقیت نائل شده است. امروز مپنا آرمان بهترین فارغ‌التحصیلان و متخصصان در کشور است و تنها حدود دو هزار نفر در بخش‌های پژوهشی مپنا فعالیت می‌کنند و هیچ تجهیز مهندسی نیست که مپنا توان ساخت آن را نداشته باشد. افتخار مپنا آن است که تا امروز حدود 22 هزار شغل مستقیم و 200 هزار شغل غیر مستقیم ایجاد کرده است.
وی خاطرنشان کرد: گروه مپنا در زمینه برقی‌سازی نیز اولین ایستگاه شارژ خودروها را نصب کرده و در حال تولید انبوه هستیم تا در کل کشور زیرساخت‌های آن را ایجاد کنیم که کاهش مصرف سوخت و کاهش آلاینده‌ها از جمله نتایج آن خواهد بود. به عبارت دیگر مپنا در هر حوزه‌ای که وارد شده راه حل دارد.
وی با اشاره به گزارش منابع ارزیابی معتبر جهانی گفت: بر اساس این گزارش‌ها، مپنا به عنوان سومین شرکت برتر دنیا در زمینه عرضه توربین‌های نیروگاهی گازی از نظر نقش بازار و سطح دانش معرفی شده است که دستیابی به این رتبه‌های جهانی نتیجه چندین سال تلاش و همت فوق‌العاده از روش‌های غیر معمول و تجربه نشده بوده است و باید برای حفظ آن بکوشیم.
دکترعلی‌آبادی خاطرنشان کرد: ما امروز یکی از چندین کشور دارنده فناوری ساخت لوکوموتیو در دنیا هستیم و از محل دستاوردهای تحصیل شده روی ماشین‌های مپنا، یکی از سازندگان اصلی تجهیزات نیروگاهی، نفت و گاز، حمل و نقل ریلی و سلامت محسوب می‌شویم.
در این دیدار، رئیس سازمان بازرسی کل کشور، با گرامی‌داشت هفته قوه قضائیه و دهه کرامت، خاطرنشان کرد: یکی از مأموریت‌های قوه قضائیه و سازمان بازرسی کل کشور بر اساس منویات مقام معظم رهبری، پیگیری رفع موانع تولید داخلی است و مپنا نیز از نمادهای توانمندی‌های کشور در زمینه تولید داخلی محسوب می‌شود.
حجت‌الاسلام والمسلمین درویشیان اظهار داشت: مقام معظم رهبری و مردم عزیز کشورمان انتظار دارند با همه توان و با استفاده از دانش و تخصص و ظرفیت‌های موجود، مشکلات برطرف شوند و رفع این گونه مسائل مشروط بر آن است که اراده، خودباوری و اعتماد به توانمندی‌های داخلی عینیت یافته و از چشم دوختن به خارج از کشور به ویژه غربی‌ها خودداری شود.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور، تصریح کرد: امروز نباید هیچ گونه اعتمادی به غربی‌ها و اروپایی‌ها داشته باشیم و لازم است با تأسی از منویات مقام معظم رهبری و با عنایت به اصول اقتصاد مقاومتی روی پاهای خودمان بایستیم.
حجت‌الاسلام والمسلمین درویشیان تأکید کرد: در حوزه انرژی و صنایع مادر لازم است بتوانیم اهدافمان را محقق کنیم، در این صورت قطعاً اقتدار و قدرت منطقه‌ای و سیاسی کشور و نظام ما افزایش می‌یابد و دشمنان نیز توان طمع نخواهند داشت.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور گفت: ما امروز از بین بسیاری از واحدهای تولیدی برای بازدید، گروه مپنا را انتخاب کردیم و این نشان دهنده اهمیت مپنا برای قوه قضائیه و سازمان بازرسی کل کشور است و هدف ما نیز علاوه بر آشنایی با توانمندی‌های مپنا، کمک به رفع موانع تولید است. خداوند مپنا را یاری کند تا بتواند خدمات بیشتری به کشور و نظام اسلامی عرضه نماید.
پس از آن مدعوین از بخش‌های مختلف و سالن‌های تولید کارخانجات مهندسی و ساخت برق و کنترل مپنا، توربین مپنا، پره‌توربین مپنا، ژنراتور مپنا و سالن‌های توربین بادی بازدید کردند.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور و مدعوین در اثنای دیدار و مذاکرات، از فعالیت‌های گروه مپنا به ویژه در حوزۀ ساخت تجهیزات حوزه انرژی‌ ابراز خرسندی کرد و در حضور جمعی از پرسنل تولید کارخانه شرکت مهندسی و ساخت توربین مپنا (توگا) اظهار کرد: امروز عمده کسانی که در مجموعه مپنا شاغلند از متخصصان و جوانان هستند و این مایه مباهات و افتخار کشور و نظام است و باید قدر این فرصت و خدمت بزرگ را دانست.
حجت‌الاسلام والمسلمین درویشیان با تأکید بر اهداف سازمان بازرسی از این دیدار، به گفتگو با آنها پرداخت.