• 1403/01/30

فتاح در بازدید از نیروگاه چابهار اعلام کرد:
بهره‌برداری از واحد بخار نیروگاه چابهار تا پیش از پیک مصرف ۱۴۰۰

رئیس بنیاد مستضعفان در بازدید از نیروگاه چابهار و پروژه توسعه این نیروگاه از بهره‌برداری از واحد بخار این نیروگاه تا پیش از زمان اوج مصرف سال آینده خبر داد.
به گزارش ر‌وابط عمومی بنیاد مستضعفان، سید پرویز فتاح در حاشیه بازدید از نیروگاه برق چابهار با اشاره به طرح توسعه این نیروگاه و افزایش توان تولیدی آن به بیش از ۵۰۰ مگاوات با اضافه شدن یک واحد بخار اظهار کرد: این نیروگاه را در سال ۸۵ و زمانی که مسئولیت وزارت نیرو را برعهده داشتم کلنگ زدم و این نیروگاه در سال ۸۸ با ۲ واحد حرارتی با ظرفیت ۳۲۰ مگاوات تکمیل شد.
رئیس بنیاد مستضعفان افزود: با توجه به عدم وجود گاز طبیعی در منطقه، این نیروگاه با سوخت گازوئیل کار می‌کند و همین موضوع، مشکلاتی را به دنبال دارد؛ لذا امیدواریم تا سال ۱۴۰۰، دسترسی منطقه به گاز میسر شود تا مشکلات این نیروگاه را برطرف کند.
وی با اشاره به طرح توسعه نیروگاه چابهار و اضافه شدن یک واحد بخار ‌ تبدیل آن به سیکل ترکیبی افزود: با توجه به اینکه مصرف برق در منطقه چابهار بیش از برق تولیدی این نیروگاه است قرار شد تا یک واحد بخار به این مجموعه اضافه شود و با رسیدن راندمان نیروگاه به حدود ۵۰ درصد، ظرفیت تولید این نیروگاه به ۵۰۰ مگاوات برسد.
فتاح با بیان اینکه این واحد بخار توسط مپنا و به صورت ۱۰۰درصد ایرانی ساخته و در نیروگاه چابهار نصب می‌شود گفت: اضافه شدن این واحد بخار، با سرمایه‌گذاری ۱۹۰۰ میلیارد تومانی بنیاد مستضعفان درحال انجام است و میزان سرمایه‌گذاری بنیاد در این نیروگاه به نرخ امروز بالغ بر ۴۰۰۰ میلیارد تومان می‌شود.
رئیس بنیاد مستضعفان درخصوص زمان بهره‌برداری از واحد بخار نیروگاه چابهار گفت: این واحد تا پایان سال و حداکثر تا قبل از اوج مصرف سال آینده به بهره‌برداری می‌رسد و ظرفیت نیروگاه چابهار به ۵۰۰ مگاوات خواهد رسید.
وی در ادامه با اعلام آمادگی بنیاد مستضعفان برای توسعه نیروگاه چابهار و افزایش توان تولید برق آن تا ۱۰۰۰ مگاوات گفت: با توجه به طرح‌های توسعه‌ای در چابهار و افزایش مصرف برق در این منطقه، بنیاد مستضعفان آمادگی دارد تا در صورت بررسی مسئولان و نیاز به توسعه ظرفیت این نیروگاه، معادل ۵۰۰ مگاوات دیگر به توان تولید این نیروگاه اضافه کند ‌و ظرفیت تولید برق نیروگاه چابهار به ۱۰۰۰ مگاوات ارتقا یابد.