• 1403/02/01

مازوت‌سوزی نیروگاه سیکل ترکیبی شهدای پاکدشت کذب محض است

روابط عمومی شرکت مدیریت تولید برق دماوند
در پی اظهارات اخیر معاون محیط زیست انسانی سازمان محیط زیست و معاون مرکز ملی هوا و تغییر اقلیم سازمان حفاظت محیط زیست مبنی بر ادعای مازوت‌سوزی در یکی از نیروگاه‌های اطراف شهر تهران ، روابط عمومی نیروگاه سیکل‌ترکیبی شهدای پاکدشت (دماوند) با صدور اطلاعیه این ادعای واهی را کذب محض خواند و متذکر گردید؛ نیروگاه سیکل‌ترکیبی شهدای پاکدشت (دماوند) که بیش از ۴۰ درصد برق پایتخت را تامین می نماید از روز اول تاسیس وافتتاح خود و منطبق بر استانداردهای بین المللی عملیاتی گشته از مازوت برای تامین انرژی خود استفاده نکرده است .
براساس اطلاعیه صادره ، این نیروگاه اساسا نمی تواند از سوخت مازوت استفاده کند و از گاز یا گازوئیل برای تولید برق استفاده کرده است و به هیچ عنوان خبر منتشر شده صحت ندارد .طبق مستندات غیر قابل کتمان ، نیروگاه پاکدشت اصولا قابلیت استفاده سوخت مازوت نداشته و در حال حاضر سوخت مصرفی نیروگاه بخشی گاز و بخشی گازوییل است.
حتی این گفتارهای ناصواب که آلودگی بزرگترین نیروگاه سیکل ترکیبی خاورمیانه به سمتِ شهر تهران نمی‌آید و چون باد غالب به سمت تهران نیست و آلودگی ناشی از سوخت مازوت در این نیروگاه به سمت اطراف قرچک و ورامین می‌رود و آن منطقه را آلوده می‌کند ، نوعی فرافکنی بوده تا متولیان و مسئولانی که طبق وظیفه شان می بایست نظارت و اهتمام جدی به پاکی هوای پایتخت داشته باشند و مقصران این وارونگی هوا را به عموم شهروندان تهرانی معرفی کنند با آدرس غلط دادن اذهان را مشوش ساخته و خود را مبری سازند.
طبق اطلاعیه روابط عمومی نیروگاه سیکل‌ترکیبی شهدای پاکدشت (دماوند) ، مدیریت شرکت از طریق واحد حقوقی خود و وکیل قانونی شرکت این اظهارات خلاف واقع و اتهامات بی اساس را در مراجع قضایی و انتظامی پیگیری خواهد کرد .شایان ذکر است نیروگاه سیکل‌ترکیبی شهدای پاکدشت (دماوند) در سایه تمهیدات و سیاست‌های مدیریت جدید خود در سال جاری توانسته است به بالاترین رکورد تولید نیروی برق در طول سال‌های فعالیت خود دست یازیده و بخش اعظمی از نیروی برق مورد نیاز بخش صنعت ، کشاورزی و مسکونی را در پایتخت جمهوری اسلامی ایران تامین نماید .