• 1403/01/31

در جلسه کمیسیون مالی و اقتصادی سندیکا صورت گرفت؛
ارائه گزارش اقدامات انجام‌شده پیرو درخواست اعضا

جلسه کمیسیون مالی و اقتصادی سندیکا روز چهارشنبه ششم بهمن با دستور ارائه گزارش‌هایی از اقدامات سندیکا در زمینه حکم دیوان عدالت اداری و همچنین موضوع خسارت تاخیر در تادیه برگزار شد.
در این جلسه پس از ارائه گزارشی از پی‌گیری حکم دیوان عدالت اداری در باره نرخ پایه آمادگی توسط رییس کمیسیون و دریافت پیشنهادهای حاضرین جلسه، مقرر شد طی مکاتبه با اعضای سندیکا، مشروح این گزارش‌ها برای انجام تصمیم‌گیری‌های مربوطه در هر شرکت، برای آنان ارسال شود.
در ادامه، ارائه گزارشی از اقدامات سندیکا برای درج بندی در باره خسارت تاخیر در تادیه در قراردادهای خرید برق از نیروگاه‌ها در دستور کار قرار گرفت و طی آن اشاره شد که پی‌گیری‌های مربوطه در مکاتبه با شرکت مدیریت شبکه برق صورت گرفته و آن شرکت اخیرا پاسخی هم به تعدادی از شرکت‌های عضو سندیکا داده است. در این خصوص نیز مقرر شد گزارش ارائه‌شده در این جلسه، به صورت مکتوب در اختیار دیگر شرکت‌های عضو نیز قرار گیرد.
در پایان این جلسه بحث اصلاح قراردادهای خرید برق از نیروگاه‌ها در بازار عمده‌فروشی مطرح شد. در این باره پیش از این نیز پیرو اقداماتی در سال‌های گذشته برخی از اصلاحات در این قراردادها لحاظ شده بود و مقرر شد مجددا اصلاحات دیگری نیز با مشارکت کارشناسان نیروگاه‌های شرکت‌های عضو سندیکا تدوین و متن نهایی با درخواست اعمال در قراردادهای خرید برق از نیروگاه‌ها، به شرکت مدیریت شبکه ارائه شود.