• 1403/05/06

در نامه سندیکا به وزیر نیرو صورت گرفت؛
اعلام آمادگی سندیکا برای مشارکت در اجرای قانون بهبود مستمر کسب‌وکار

سندیکای شرکت‌های تولیدکننده برق در نامه‌ای به وزیر نیرو پیشنهاد مشارکت این تشکل را در اجرای قانون بهبود مستمر فضای کسب‌وکار مطرح و برای برگزاری نشست‌های مشترک اعلام آمادگی کرد.
حسنعلی تقی‌زاده لنده رییس هیات‌مدیره سندیکا در این نامه به علی‌اکبر محرابیان وزیر نیرو، با اشاره به بخشنامه شماره 44799 مورخ 1403/3/13 محمد مخبر سرپرست ریاست جمهوری، در خصوص اجرای مواد 14 و 15 قانون بهبود مستمر محیط کسب ‌وکار مصوب 1390 و ابلاغ تکالیف مسئولان بهبود کسب‌وکار در همه دستگاه‌ها، آمادگی سندیکا را برای برگزاری نشست‌های مشترک با هدف شناسایی موانع موجود در سرمایه‌گذاری‌های جدید در حوزه تولید برق، دستیابی به راه حل‌های مشترک برای رفع آنها و در نهایت رونق تولید برق به عنوان یکی از زیرساختی‌ترین مولفه‌های موثر در جهش تولید و توسعه اقتصادی کشور اعلام کرده است.
گفتنی است در بخشنامه سرپرست ریاست جمهوری بر اصلاح رویه‌های مخل در تولید و سرمایه‌گذاری و مشارکت بخش خصوصی و استفاده از ظرفیت‌های این بخش در جهت بهبود کسب‌وکار و نیز دیدار مستمر مسئولان دستگاه‌ها با کارآفرینان و سرمایه‌گذاران و فعالان اقتصادی و رسیدگی به مطالبات آنها تاکید شده است.