• 1403/02/01

متن ذیل در خصوص معتبر بودن آیین نامه بند "ب" ماده 25 قانون برنامه  چهارم تا زمان ابلاغ دستورالعمل بند "و" ماده 133 قانون برنامه پنجم به وزارت نیرو ارسال گردید:
ارسال نامه توسط سندیکا به وزیر نیرو جهت اعتبار آیین نامه بند "ب" ماده 25 قانون برنامه چهارم تا زمان ابلاغ بند "و" ماده 133 قانون برنامه پنجم

جناب آقای مهندس نامجو

وزیر محترم نیرو

با سلام

احتراماَ همانگونه که مستحضر م باشید در طول برنامه چهار توسعه تعداد زیادی موافقت اصولی جهت احداث نیروگاه غیر دولتی صادر گردیده و سرمایه گذاران با مد نظر قرار دادن آئین نامه بند "ب" ماده 25 قانون برنامه چهارم توسعه نسبت به انعقاد قرارداد فروش برق با شرکت توانیرو اجرای مراحل مطالعاتی، تامین زمین، بستر سازی اجرای پروژه و بعضاَ اجرای پروژه اقدام نموده اند.

با عنایت به اینکه دستورالعمل بند "و" ماده 133 قانون برنامه پنجم توسعه
(که می بایست از ابتدای سال 1390 ملاک عمل قرار می گرفت ) تاکنون نهایی نشده و از طرفی بررسی، تصویت و ابلاغ آن توسط شورای محترم اقتصاد زمانبر خواهد بود، لذا خواهشمند است در صورت صلاحدید موافقت و دستور فرمائید نسبت به اخذ مصوبه ای درخصوص معتبر بودن آئین نامه بند "ب" ماده 25 قانون برنامه چهارم توسعه تا تصویب و ابلاغ دستورالعمل فوق الذکر اقدام گردد.

محمد ملاکی
رئیس هیأت مدیره