• 1403/02/08

جلسه مجمع عمومی عادی سالیانه و عادی فوق العاده سندیکای شرکتهای تولید کننده برق برگزار گردید

جلسه مجمع عمومی عادی سالیانه و عادی فوق العاده سندیکای شرکتهای تولید کننده برق برای عملکرد دوره مالی منتهی به 29 اسفند ماه 1390 راس ساعت 9 صبح روز  یکشنبه مورخ 21/03/1391 با حضور اکثریت اعضاء هیأت مدیره سندیکا، نماینده اتاق بازرگانی ایران و بازرس قانونی سندیکا در سالن فردوسی پژوهشگاه نیرو تشکیل گردید. بدواَ آیاتی چند از کلام¬الله مجید تلاوت و پس از رسمیت جلسه نسبت به انتخاب هیأت رئیسه مجمع اخذ رأی به عمل آمد و در نتیجه:

1.    آقای مهندس مسعودی به سمت رئیس مجمع
2.    آقای مهندس حاج ولیئی به سمت ناظر مجمع
3.    آقای مهندس مظفری به سمت ناظر مجمع
4.    آقای آریانی پور به سمت منشی مجمع
انتخاب گردیدند، سپس ریاست جلسه رسمیت مجمع را اعلام و نسبت به موارد ذیل:

1.    استماع گزارش هیأت مدیره و بازرس سندیکا
2.    بررسی و تصویب صورتهای مالی منتهی به 29 اسفند 1390 سندیکا
3.    انتخاب بازرس سندیکا
4.    انتخاب روزنامه کثیرالانتشار جهت درج آگهی¬های سندیکا
5.    بررسی و تصویب حقوق ورودیه و عضویت سال 1391 سندیکا
6.    بررسی و تصویب خط مشی، برنامه پیشنهادی و بودجه سال 1391 سندیکا
7.    انتخاب اعضاء اصلی و علی البدل هیأت مدیره برای دوره باقیمانده هیأت مدیره

پس از بحث به اتفاق آراء اتخاذ تصمیم بشرح زیر بعمل آمد،

الف) مجمع ضمن تشکر، صورتهای مالی سندیکا شامل ترازنامه، صورت دریافتها و پرداختها و صورت جریان وجوه نقد سال مالی منتهی به 29/12/1390 سندیکای شرکتهای تولید کننده برق را مورد تصویب قرار داد.

ب) آقای داریوش طهماسبی به عنوان بازرس اصلی قانونی و آقای مجید وزوایی  به عنوان بازرس علی البدل قانونی سال 1391 سندیکا برای مدت یکسال انتخاب شدند.

ج) روزنامه های کثیر الانتشاراطلاعات و دنیای اقتصاد برای درج آگهی های سندیکا انتخاب شد.

د) پیشنهاد هیأت مدیره در رابطه با حق ورودیه به مبلغ هفتاد میلیون ریال و حق عضویت به مبلغ شصت میلیون ریال در سال 1391 جهت اعضاء اصلی و وابسته به تصویب مجمع رسید.

ه) پیشنهاد هیأت مدیره در رابطه با خط مشی، برنامه پیشنهادی و بودجه سال 1391 سندیکا به تصویب مجمع رسید.

و) با توجه به استعفای چهارنفر از اعضاء هیأت مدیره انتخابات میان دوره ای برگزار و آقایان سید حسن مداحی و محمدعلی  وحدتی به عنوان اعضاء اصلی هیأت مدیره و آقایان  محمدحسن ایمانیان و سیدحسین عبدالخالق زاده به عنوان اعضاء علی البدل هیأت مدیره برای دوره باقیمانده هیأت مدیره انتخاب شدند.

ز) مجمع به آقای سجاد کیومرثی وکالت میدهند ضمن مراجعه به اتاق بازرگانی ایران و دیگر مراجع مربوطه نسبت به ثبت صورتجلسه مجمع اقدام نماید.