• 1403/02/01

با حضور نمایندگانی از سندیکا صورت می‌گیرد؛
اصلاح پیش نویس «دستورالعمل پروانه احداث نیروگاه‌های بزرگ» در وزارت نیرو

دفتر برنامه‌ریزی و اقتصاد کلان برق و انرژی وزارت نیرو سوم دی ماه میزبان جلسه‌ای با حضور نمایندگانی از سندیکای شرکت‌های تولیدکننده برق، شرکت مدیریت شبکه برق ایران، شرکت مادرتخصصی تولید نیروی برق حرارتی، شرکت مدیریت منابع آب و ... بود. پیش از این مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و اقتصاد کلان برق و انرژی وزارت نیرو با ارسال پیش‌نویس «دستورالعمل پروانه احداث نیروگاه‌های بزرگ»، خواستار معرفی نماینده‌ای از سندیکا برای حضور در این جلسه شده بود. بنا است این دستورالعمل پس از بررسی و ویرایش نهایی، توسط معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی ابلاغ شود. به این منظور پس از تجمیع نظرات ارسالی از سوی اعضا، جلسه فوق‌العاده هیات‌مدیره سندیکا روز دوشنبه دوم دی ماه برگزار شده بود و طی آن ضمن بررسی تمام بندهای پیش‌نویس «دستورالعمل پروانه احداث نیروگاه‌های بزرگ»، نمایندگان سندیکا برای حضور در جلسه وزارت نیرو انتخاب شدند. همچنین در این جلسه فوق‌العاده پیشنهادهای اصلاحی سندیکا تهیه و در جلسه روز سه‌شنبه به صورت کتبی ارائه شد. مقرر است دستورالعمل فوق‌الذکر طی جلسات آتی در وزارت نیرو با حضور نمایندگان ثابتی از نهادهای مذکور بررسی و نهایی‌ شود.