• 1403/01/10

در جلسه کمیسیون مالی و اقتصادی سندیکا بررسی شد؛
اصلاح قراردادهای احداث بخش بخار نیروگاه‌های سیکل ترکیبی به روش بیع متقابل

جلسه کمیسیون مالی و اقتصادی سندیکا بعدازظهر روز سه‌شنبه سیزدهم خرداد ماه با موضوع «اصلاح قراردادهای احداث بخش بخار نیروگاه های سیکل ترکیبی به روش بیع متقابل» در محل سندیکا برگزار شد.
در این جلسه علاوه براعضای کمیسیون، نمایندگان شرکت‌های دارای این گونه قراردادها از جمله هلدینگ‌های مپنا، صبا، ماهتاب و نیروگاه‌های کاشان، سبلان و شرکت تدبیرسازان سرآمد حضور داشتند. لازم به ذکر است شرکت‌های غیر دولتی احداث‌کننده بخش بخار نیروگاه‌های سیکل ترکیبی به روش بیع متقابل، به‌دلیل اصلاح‌نشدن ساختار ریالی این قراردادها قادر به ادامه اجرای عملیات احداث یا بهره‌برداری در بخش بخار نیستند و تقاضای اصلاح این قراردادها را دارند.
بر اساس مصوبات این جلسه مقرر شد اصلاحات مد نظر شرکت‌های مذکور طی نامه‌ای از سندیکای شرکت‌های تولیدکننده برق به دفتر مقام معظم رهبری ارسال و از طریق دفتر مدیرعامل شرکت مادرتخصصی تولید نیروی برق حرارتی پی‌گیری شود.
در این نامه طرح موضوع مذکور در دو بند در دستور کار قرار دارد: نخست «هرگونه تغییر در نرخ تسعیر ارز یا نرخ فوب نفت و گاز خلیج فارس پس از عقد قرارداد، مقدار سوخت مذکور را متناسبا به میزانی تغییر دهد که مقدار سوخت تحویلی بتواند اصل سرمایه در زمان عقد قرارداد را پوشش دهد» و دوم «سوخت مایع یا معادل ارزش روز نفت خام قابل تحویل به شرکت، بتواند بر اساس نرخ فوب خلیج فارس ارز جایگزین شود یا معادل ریالی ارز اختصاص‌یافته براساس نرخ روز ارز محاسبه و به حساب بستانکاری شرکت منظور شود».