• 1403/02/01

نخستین وبینار آموزشی سندیکا برگزار شد

روز نخست از وبینار آموزشی دو روزه سندیکای شرکت‌های تولیدکننده برق با عنوان «مروری بر تجهیزات تاثیرگذار واحدهای نیروگاهی بر پایداری و امنیت شبکه برق کشور» پنجشنبه بیست‌ودوم خرداد ماه از طریق یکی از پلتفرم‌های بومی برگزار شد.
در اولین دوره آموزشی سندیکای شرکت‌های تولیدکننده برق در سال 99 که در قالب وبینار و به‌صورت غیر حضوری با ارتباط دو سویه بین اساتید و شرکت‌کنندگان به خوبی و بدون مشکل در ارتباطات برگزار شد، دکتر مهدی صدقی، مهندس رامین دهقانی و مهندس سارا توکلی به عنوان مدرسین این دوره و از شرکت مدیریت شبکه برق، به ارائه مباحثی در خصوص موضوع آن پرداختند.
در جلسه نخست از این وبینار ضمن بیان اهمیت دلایل نیاز به اطلاعات دینامیکی واحدهای نیروگاهی در بررسی رفتار سیستم‌های قدرت، موضوعاتی چون کلیات و ساختار اطلاعات پروانه تولید مورد نیاز معاونت برنامه‌ریزی و نظارت بر امنیت شبکه، مزایای مطالعات پایداری برای نیروگاه‌ها و شبکه برق و نیازمندی‌های اطلاعاتی و فنی انواع مطالعات پایداری و محدودیت‌های مربوطه از دید شبکه بیان شد. همچنین در این دوره دستورالعمل‌ها و آیین‌نامه‌های بین‌المللی و داخلی در خصوص اطلاعات دینامیکی نیروگاه‌ها مورد ارائه و بررسی قرار گرفت.
لازم به ذکر است برگزاری این دوره آموزشی به‌صورت وبینار، علاوه بر حفظ فاصله اجتماعی هوشمند برای حفظ سلامت شرکت‌کنندگان و اساتید، موجب شد امکان بهره‌مندی از دوره‌های آموزشی سندیکا برای کارشناسان شرکت‌ها و نیروگاه‌های دور از شهر تهران به راحتی فراهم شود.
دومین روز از این وبینار نیز ساعت 9 الی 14 روز سه‌شنبه بیست‌وهفتم برگزار خواهد شد.