• 1403/01/09
آموزش

وبینار آموزشی: آشنایی با بازار میان روزی

به استحضار می رساند با توجه به راه اندازی رسمی بازار میان روزی از ابتدای اسفند ماه 1399 و اهمیت اجرای درست بازار میان روزی، واحد آموزش سندیکای شرکت های تولیدکننده برق وبینار آموزشی "آشنایی با بازار میان روزی" را با همکاری شرکت مدیریت شبکه برق در تاریخ 2 و 3 تیر ماه، طبق زمان بندی زیر برگزار می کند.

1- جلسه اول: چهارشنبه، 02/04/1400، ساعت 11 الی 15:00، دکتر احمد میرزایی، معرفی و تشریح بازار میان روزی.
2- جلسه دوم: پنجشنبه، 03/04/1400، ساعت 11 الی 16:00، دکتر احمد میرزایی، دکتر میثم عزتی، دکتر محسن قراط، ادامه توضیحات جلسه اول، نحوه صدور صورتحساب بازار میان روزی، نحوه اجرای (run) بازار میان روزی.

برای ثبت نام لازم است فرم ثبت نام که در قسمت پایین قابل دانلود می باشد، اصل معرفی نامه شرکت و فیش واریزی حق ثبت نام به حساب شماره 0203236896002 نزد بانک آینده شعبه سرو غربی به نام سندیکای شرکت های تولید کننده برق، به واحد آموزش سندیکا از طریق شماره فکس 22148138 و یا آدرس ایمیلpgcsyndicate86@gmail.com ارسال گردد.
دوره 2 روزه و به صورت مجازی برگزار می شود.

هزینه ثبت نام برای شرکت های عضو: 8،000،000 ریال
هزینه ثبت نام شرکت های غیر عضو: 10،000،000 ریال
برای ثبت نام بیش از 2 نفر 15% تخفیف اعمال خواهد شد.
برای ثبت نام بیش از 4 نفر 25% تخفیف اعمال خواهد شد.
برای ثبت نام بیش از 6 نفر 35% تخفیف اعمال خواهد شد.

آخرین مهلت ثبت نام: دوشنبه 24 خرداد 1400
جهت کسب اطلاعات بیشتر با واحد آموزش سندیکا تماس حاصل فرمایید.
شماره تماس: 17 - 22380015 داخلی (2)

مدرسین دوره: دکتر احمد میرزایی، دکتر میثم عزتی، دکتر محسن قراط