• 1403/02/07

"تندیس سیمین صنعت سبز" در سال 1399 به نیروگاه سیکل ترکیبی گناوه رسید

نیروگاه سیکل ترکیبی گناوه در بیست و دومین همایش ملی صنعتی، معدنی و خدماتی سبز از سوی سازمان حفاظت محیط زیست، موفق به کسب عنوان صنعت سبز در سال 1399 شد.
در مراسمی که در تاریخ 12 اسفندماه ۱۳۹9 در اداره کل محیط زیست استان بوشهر برگزار شد، لوح و تندیس سیمین صنعت سبز به شرکت تولید برق گناوه مپنا اهدا شد. شرکت تولید برق گناوه مپنا همگام با سیاست های گروه مپنا و همراهی شرکت بهره برداری و تعمیراتی مپنا همواره در راستای ایفاء مسئولیت اجتماعی خود، توجه خاص به پیاده سازی نظام مدیریت محیط زیست داشته است.
بر اساس مقررات محیط زیست، هر ساله صنایع برای دستیابی به این چایگاه نیاز به برنامه ریزی و انجام اقدامات زیست محیطی دارند. مشارکت فعال در آموزش و فرهنگ سازی زیست محیطی، نصب سیستم پالایش برخط برای کنترل آلاینده ها، کاهش آلودگی پساب و مدیریت بازیافت مواد زائد، تمرکز بر کاهش مصرف آب با انجام اصلاحاتی در امور طراحی و رژیم بهره برداری (حفاظت از منابع و توسعه پایدار)، توجه خاص به توسعه فضای سبز با استفاده از پساب تصفیه خانه شیمیایی (بازچرخانی آب)، مدیریت در کاهش پسماندهای روغنی و صنعتی، مصرف بهینه حامل های انرژی، اخذ گواهینامه های استقرار مدیریت زیست محیطی و نظام ایمنی و بهداشت، تشکیل کمیته های بررسی و پیاده سازی دستورالعمل های سازمان حفاظت محیط زیست و سازمان ملی استاندارد بخشی از اقدامات نیروگاه سیکل ترکیبی گناوه در رسیدن به عنوان صنعت سبز بوده است.