• 1403/01/31

سندیکا در نامه‌ای به هیات تنظیم بازار برق خواستار شد؛
جبران هزینه‌های استفاده از سوخت مایع در نیروگاه‌ها

سندیکای شرکت‌های تولیدکننده برق طی نامه به دبیر هیات تنظیم بازار برق خواستار جبران هزینه ناشی از استفاده از سوخت مایع در واحدهای حرارتی نیروگاه‌های عضو شد.
دبیر سندیکا در این نامه با اشاره به دستورالعمل‌های بهره‌برداری شرکت‌های سازنده واحدهای نیروگاهی، تاکید داشته که تجربه عملی تولید برق با مصرف سوخت مایع در نیروگاه‌های حرارتی کشور، استفاده از این نوع سوخت را موجب افزایش قابل توجه تعداد و همزمان دوره خروج با و بدون برنامه واحدهای گازی و آسیب‌های جدید به بویلر واحدهای بخار شده و تصریح کرده است: این موضوع منجر به تحمیل هزینه‌های تعمیراتی بیشتر، کسر درآمد ناشی از عدم نفع تولید، به دلیل خروج‌های با و بدون برنامه و افزایش جرایم و خروج اضطراری واحدهای نیروگاهی شده است.
مهندس پرویز غیاث‌الدین در بخش دیگری از این نامه تاکید کرده است: با وجود افزایش هزینه‌های تولید برق با استفاده از سوخت مایع به‌عنوان سوخت جایگزین در نیروگاه‌های حرارتی، نرخ فروش برق نیروگاه‌ها تغییری نکرده و خواستار محاسبه هزینه‌های ساعتی تحمیل‌شده به هر یک از انواع واحدهای حرارتی ناشی از استفاده از سوخت مایع و اصلاح سقف نرخ انرژی و نرخ پایه آمادگی بازار عمده‌فروشی شده است.
شایان ذکر است پیش از این نیز از سوی دبیرخانه سندیکا در این باره با هیات تنظیم بازار برق مکاتبه‌ای انجام شده بود.