• 1403/01/10

رئیس کمیسیون انرژی اتاق تهران:
بخش خصوصی توان ساخت ۸۵ درصد نیروگاه‌های برق کشور را دارد

رئیس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران گفت: در حوزه نیرو و برق، بخش خصوصی با توجه به نیروی انسانی، قابلیت‌ها و امکاناتی که در اختیار دارد می‌تواند هشتاد و پنج درصد نیروگاه‌های تولید برق کشور را در داخل بسازد.
رضا پدیدار در گفت‌وگو با خبرنگار ایراسین درباره ورود بخش خصوصی به تولید برق در کشور اظهار کرد: تولید برق توسط بخش خصوصی بسته به برنامه‌های کلان کشور باید در برنامه توسعه پنج ساله و بودجه سالیانه مورد توجه قرار بگیرد. در ابتدا باید دید برای سطح نگهداشت تولید برق در بودجه سال آینده چه بودجه‌ای در نظر گرفته است. همچنین در سطح توسعه تولید انرژی توسط بخش خصوصی باید دید در برنامه هفتم توسعه چقدر این موضوع پیش بینی شده است.
وی افزود: بخش خصوصی در هر قسمتی از حوزه‌های تخصصی، ظرفیت و توانمدی‌های خود را به سمع و نظر بخش دولتی رسانده و برنامه‌های عملیاتی و اجرایی خود را از طریق تشکل‌های مرتبط به دولت ارائه کرده است. به عنوان مثال انجمن ساخت تجهیزات نفت با ارائه یک برنامه‌ به دولت اعلام کرده است که بخش خصوصی می‌تواند هفتاد و پنج درصد نیازمندی‌های تجهیزات صنعت نفت را تامین کند.
عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران گفت: در حوزه نیرو و برق بخش خصوصی به دولت اعلام کرده است که با توجه به نیروی انسانی، قابلیت‌ها و امکاناتی که در اختیار دارد می‌تواند هشتاد و پنج درصد نیروگاه‌های تولید برق کشور را در داخل بسازد.
پدیدار افزود: وزارتخانه‌های نیرو و صمت می‌توانند در جهت رشد اقتصاد کشور، اشتغال‌زدایی و کاهش قیمت نهایی به بخش خصوصی تحت نظارت خود جهت تولید انرژی کمک کنند. بخش خصوصی با نیروی جوان و با انگیزه‌ای خود، پتانسیل بالایی جهت اجرای طرح‌های مختلف در سطح نگهداشت و توسعه دارد.