• 1403/01/09

ضریب بهره برداری نیروگاه‌های بنیاد مستضعفان بالاتر از میانگین کل کشور

مدیرعامل هلدینگ ‌برق و انرژی بنیاد مستضعفان گفت: ضریب بهره برداری نیروگاه های بنیاد مستضعفان از میانگین رقم کل کشور بالاتر است.
به گزارش روابط عمومی هلدینگ برق و انرژی بنیاد مستضعفان- محسن امیری در نخستین گردهمایی مدیران گروه برق و انرژی بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی به ۲ موضوع مهم از زمان ورود خود به این هلدینگ اشاره کرد و گفت: از زمان ورود به این هلدینگ به کار تیمی توجه ویژه ای شده است؛ چراکه نیروی انسانی در کلیت مدیریتی بنیاد مستضعفان از اهمیت بالایی برخوردار است.
وی محور دوم را کمک به نظام حاکمیتی و دولت اعلام کرد و گفت: در این راستا تلاش کردیم تا تولید؛‌ راندمان و بهره وری را در صنعت برق افزایش دهیم.
مدیرعامل هلدینگ ‌برق و انرژی بنیاد مستضعفان از سرمایه بالغ بر 40 هزار میلیارد تومانی بنیاد مستضعفان در این هلدینگ خبر داد و گفت: در صورتی که این رقم به صورت مستقیم در اختیار مستضعفان قرار گیرد شاید شرایط بهتری برای آنها فراهم شود؛ اما آنها به ما اعتماد کرده و ما باید نه تنها این سرمایه را حفظ کرده بلکه آن را به منظور بهره وری بیشتر مستضعفین ارتقا دهیم.
وی به تلاش بی وقفه همکاران در هدلینگ صبا اشاره کرد و گفت: با فعالیت های صورت گرفته در این هدلینگ ظرفیت و آمادگی برای تولید حدود 25 میلیون مگاوات ساعت برق در سال وجود دارد که در سال 99، 17 میلیون مگاوات ساعت برق تولید کردیم و این رقم با رشد 10 درصدی در سال ۱۴۰۰ به ۱۸ میلیون و 780 هزار مگاوات ساعت رسید.
به گفته امیری؛ نیروگاه شهید مدحج اهواز(زرگان) یکی از نیروگاه های قدیمی بود که اکنون به یکی از نیروگاه های موثردر کشورتبدیل شده است.
وی همچنین به رکورد تعمیرات در سال جاری اشاره کرد و گفت: هم اکنون تعمیرات تمام واحدهای نیروگاهی این هدلینگ به پایان رسیده است. با این همه تامین نقدینگی برای واحدهای نیروگاهی سخت است؛ اما ما بر اساس دانش نیروگاهی خود زمان را برای ساخت و تامین قطعات از دست ندادیم و اکنون تمام واحدها آماده تولید می‌باشد.
مدیرعامل هلدینگ ‌برق و انرژی بنیاد مستضعفان ادامه داد: تامین سوخت نیروگاه ها در سال ۱۴۰۰ با مشکلات فراوانی روبرو بود اما سوخت نیروگاه های ما تمام و کمال دریافت شد.
وی با بیان اینکه ضریب بهره برداری کل نیروگاه های کشور ۵۳.۷ درصد است؛ افزود: بطور متوسط بالغ بر 20 سال از فعالیت اکثر نیروگاه های ما می گذرد و اکثرا قدیمی هستند اما ضریب بهره برداری نیروگاه های این هدلینگ 76.6 درصد است که از میانگین رقم کل کشور بالاتر است.
امیری افزود: ظرفیت اسمی تولید برق کل کشور ۸۷ هزار و 851 مگاوات است که ما اکنون با ورود بخش بخار نیروگاه چابهار به ۴ هزار و ۱۶ مگاوات یعنی حدود ۵ درصد ظرفیت اسمی کشور رسیده ایم.
وی تاکید کرد: هدلینگ برق و انرژی بنیاد مستضعفان یکی از بزرگترین ظرفیت های تولید برق کشور را دارد و با نگاه ویژه و حاکمیتی در تلاش هستیم تا از دولت محترم حمایت کنیم و انتظار داریم دولت انقلابی محترم نیز از توانمندی، همفکری و پتانسیل موجود در بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی به نحو مطلوب استفاده نماید.