• 1403/01/31

در نشست مشترک مدیران تشکل‌های تولیدکننده برق توافق شد؛
ایجاد شورای هماهنگی تشکل‌های تولید کننده برق

نشست مشترک مدیران تشکل‌های تولیدکننده برق، با حضور روسای هیات‌مدیره، شماری از اعضای هیأت مدیره و دبیران تشکل‌های فعال در حوزه تولید برق روز یکشنبه هفدهم اردیبهشت در محل سندیکا برگزار شد.
در این نشست ابراهیم خوش‌گفتار رییس هیات مدیره سندیکای شرکت های تولیدکننده برق با اشاره به ظرفیت‌های هر یک از تشکل‌ها در حوزه صنعت برق به ویژه تولیدکنندگان برق، هماهنگی و وحدت رویه بین تشکل‌های موجود برای پی‌گیری مسائل و چالش‌های بخش خصوصی تولیدکننده برق را بسیار کارساز دانست و بر انسجام و یکپارچگی آن‌ها برای دستیابی به اهداف مشترک تاکید کرد.
در ادامه این نشست، هر یک از حاضران با برشمردن مشکلات اعضای تشکل‌های متبوع خود، بخش عمده‌ای از آن‌ها را چالش‌های مشترک بین فعالان بخش خصوصی تولیدکننده برق دانستند که می‌توان با هماهنگی و اقدامات مشترک، به حل و فصل آن‌ها سرعت بخشید.
انباشت مطالبات از وزارت نیرو بابت فروش انرژی و عدم پرداخت جریمه دیرکرد، مناسب نبودن مدل قیمت‌‌گذاری نرخ برق و نبود نهاد مستقل تنظیم‌گر بخش برق، یک‌جانبه‌گرایی بخش دولتی صنعت برق در تنظیم قراردادهای دوجانبه، سازوکار نامناسب بورس انرژی و بازار برق و رقابت نابرابر نیروگاه‌های دولتی با بخش خصوصی و عدم تمکین وزارت نیرو به قانون، خصوصا قوانین حامی بخش خصوصی، از جمله مشکلات موجود و مشترک اعضای تشکل‌های فعال در حوزه تولید برق بود که مورد تاکید حاضران قرار گرفت.
در ادامه این نشست پرویز غیاث‌الدین دبیر سندیکای شرکت‌های تولیدکننده برق با اشاره به ضرورت اجرایی شدن تشکیل شورای هماهنگی تشکل‌های تولیدکننده برق، تسریع در تهیه اساسنامه، تعریف ساختار مناسب و شرح وظایف و ماموریت‌های شورای مذکور را مورد تاکید قرار داد و خواستار همکاری تنگاتنگ تشکل‌ها در تدوین آن شد.
در خاتمه، حاضران ضمن استقبال ازتشکیل این شورا، حضور سایر تشکل‌های موجود صنعت برق را موجب تقویت بنیه اجرایی شورا در رسیدن به اهداف مورد نظر دانستند.
در این نشست روسای هیات‌مدیره و شماری از مدیران انجمن انرژی‌های تجدیدپذیر ایران، انجمن نیروگاه‌های تولید پراکنده (CHP) و سندیکای شرکت‌های تولیدکننده برق حضور داشتند.