• 1403/02/08

در دستورکار هیات مدیره سندیکا قرار گرفت؛
پیگیری نحوه تسهیم منابع حاصل از لایحه الحاق یک بند به تبصره 5 در صنعت برق

هیات مدیره سندیکای شرکت‌های تولیدکننده برق با توجه به لغو مصوبه 388 هیات تنظیم بازار برق، پس از پیگیری های گسترده این تشکل، ارائه مدل پیشنهادی خود را ذیل کمیسیون فنی تخصصی بازار برق و با اخذ نظرات شرکت‌های عضو در دستور کار قرار داده است.
در این جلسه همچنین گزارشی درباره لایحه الحاق یک بند به تبصره 5 ماده واحده قانون بودجه سال 1402 کل کشور ارائه و مقرر شد علاوه بر ارجاع و بررسی این موضوع در کمیسیون برنامه و بودجه، اقدامات لازم به منظور مکاتبه و مذاکره با مجلس شورای اسلامی در خصوص ایجاد تکلیف برای وزارت اقتصاد جهت انتشار اوراق با تضمین سازمان برنامه و بودجه و شفاف سازی نحوه تسهیم آن در بخش‌های تولید، انتقال و توزیع صورت پذیرد.
یکی دیگر از موضوعات مطروحه در جلسه اخیر هیات مدیره سندیکا که هشتم آذر ماه سال جاری برگزار شد، بررسی راهکارهای حل مشکلات قراردادهای بیع متقابل به منظور ایجاد انگیزه جهت ورود به سرمایه‌گذاران جدید به حوزه نیروگاهی بود که در این خصوص به تائید مصوبه جدید شورای اقتصاد در خصوص بخش بخار نیروگاهی و پیگیری‌های انجام شده درباره اخطار تملک نیروگاه‌های درگیر وام های ارزی هم اشاره شد.
لزوم تقویت کمیسیون‌ها و کارگروه های تخصصی سندیکا و نیز استمرار پیگیری‌ها به منظور حل مشکل تملک نیروگاه‌های دارای وام‌های ارزی هم جزو مباحثی بود در این جلسه مورد تاکید قرار گرفت.