• ایران
  • 1404/02/19
news-details
اخبار

سندیکا در نامه ای به معاون برق وزیر نیرو خواستار شد؛
حذف شرط ارائه مجوز زیست محیطی در شروط تمدید پروانه

سندیکای شرکت های تولیدکننده برق در نامه ای به مهندس همایون حایری، معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی، خواستار حذف مجوز زیست محیطی نیروگاه‌های حرارتی از شروط تمدید پروانه بهره‌برداری برای تولید برق شد.
در ابتدای این نامه که پیرو مصوبات کمیسیون مهندسی و سیستم های سندیکا تدوین و ارسال شده، آمده است: مالکین نیروگاه‌ها اختیاری در انتخاب نوع سوخت (خصوصا در فصل سرد) ندارند و مصرف سوخت مایع که به درخواست دیسپاچینگ ملی انجام می گیرد، موجب شده سازمان حفاظت محیط زیست، برخی از نیروگاه‌های عضو این سندیکا را مشمول دو جریمه محیط زیستی درنظر گرفته شده در ماده 27 قانون مالیات بر ارزش افزوده و ماده 12 قانون هوای پاک کند.
در ادامه این نامه که به امضای رییس هیات مدیره سندیکا رسیده، با استناد به بند 9-7 ماده 9 دستورالعمل اجرایی پروانه بهره‌برداری (برای تولید)، عنوان شده است: نیروگاه‌های حرارتی برای تمدید پروانه ملزم به ارائه مجوز زیست محیطی هستند که درصورت نداشتن چنین مدرکی، ضمن عدم تمدید پروانه بهره‌برداری نیروگاه، وزارت نیرو نیز از طریق بازار برق، مالکین نیروگاه‌ها را مشمول کسردرآمد آمادگی خواهد کرد.
سندیکا در این نامه با تاکید بر اینکه تمام نیروگاه‌های حرارتی کشور به صورت فصلی خوداظهاری زیست محیطی انجام می‌دهند؛ اذعان کرده است: این نیروگاه ها بر اساس استاندارد 13375 با هزینه خود، توسط شرکت‌های معتمد سازمان محیط زیست مورد ارزیابی قرار می‌گیرند و درصورت داشتن آلایندگی بیش از حد مجاز، مشمول جرایم صدرالاشاره می‌شوند.
بر این اساس از معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی در خواست شده است که با حذف شرط ارائه مجوز زیست محیطی، از موضوع بند 9-7 دستورالعمل اجرایی پروانه بهره‌برداری (برای تولید) موافقت کرده و به سازمان محیط زیست اعلام شود که نیروگاه ها در رابطه با نوع سوخت مصرفی اختیاری ندارند و ضروری است که از اعمال جریمه و ایجاد مشکلات دیگر پرهیز شود.
فايل‌هاى مرتبط

ديدگاه‌ها

ارسال دیدگاه